De grote stap!

written by Jan on October 15th, 2010 @ 10:10 PM

Vandaag was mijn laatste dag bij Openminds!

Zoals velen van jullie weten werk ik reeds 4 jaar en enkele maanden bij Openminds in Gent, die Hosting & Development doet. Ik was de eerste werknemer. Toen nog in een klein appartement, en ben in 4 jaar meegegroeid in een bedrijf dat ondertussen al 2 maal verhuisde naar een ruimere locatie, en alleen maar groter en beter is geworden. Ik wist al wat, toen ik begon bij Openminds, maar heb héél veel bijgeleerd over het reilen en zeilen van hosting & servers. Ik heb er Ruby en Rails ontdekt, aangeleerd en ben er uiteindelijk een pro in geworden. Ik heb met veel plezier samengewerkt met collega’s die stuk voor stuk experts zijn in hun vakgebied.

Die collega’s zijn ondertussen ook vrienden geworden, en ik wil hen zeker nog eens bedanken voor die goed, interessante, leuke jaren die we samen hebben doorgebracht. Het collega-zijn eindigt hierbij, maar we worden concullega’s, en blijven zeker ook vrienden.

Maar nu is het tijd om de grote stap te zetten. Weg uit de veilige cocon van het werknemer zijn. Vanaf vandaag ben ik vennoot van een BVBA! Enkele maanden geleden stelde mijn collega Jens voor om samen met hem en Tijs full-time voor onszelf te beginnen, en na enkele dagen denken wist ik zeker dat het de juiste moment was.

We gaan ons bezighouden met zaken waar we echt goed in zijn:

  • Advies over Web-Applicaties
  • Goede ideëen omzetten in volledig werkende applicaties
  • Goede mobiele applicaties maken

Ikzelf zal verantwoordelijk zijn voor de Ruby-afdeling van dit verhaal, met consultancy over Ruby-code en helpen developen aan applicaties. Ook qua server-setups zal ik mijn expertise delen met klanten.

De eerste weken van dit plan gingen we door als Unnamed BVBA, maar vanaf nu zullen we gekend zijn als SumoCoders BVBA, waar we als echte rikishi (worstelaars, letterlijk krachtmannen) applicaties en code te lijf gaan!

Meer info op onze website!Post a comment

Options:

Size