Laat mij gerust!

written by Jan on July 17th, 2008 @ 11:12 AM

Ik ben heel tevreden met mijn huidige Internet provider, ik heb geen nood aan draadloos Clearwire internet, ik ben niet geïnteresseerd in digitale TV, mijn GSM abonnement wordt geregeld door mijn werk, ik heb geen nood aan stikkers van het rode kruis, ik moet geen stilo van vredeseilanden hebben, Amnesty International heeft me minder nodig dan ze denken, de zeehonden op Antarctica laten me koud (pun intended), en neen, ik moet uw aansteker van 5€ niet hebben, laat mij allemaal gewoon met rust!

Als ik in de auto zit voor de rode lichten, op een terrasje zit te genieten van het goede weer en een pintje, in de Veldstraat aan het winkelen ben, in de Fnac aan het kopen ben, op de Gentse Feesten rondloop, op mijn gemak thuis een filmpje aan het kijken ben, laat mij gewoon met rust!!!

PS: als je lid bent van de Scouts/Chiro/KLJ/… en rondkomt met appelsienen of marsepein ben je altijd welkom!Comments

  • Inferis on 17 Jul 12:55

    Het is Chiro, niet giro. ;) Mét hoofdletter, idd.

  • Bart on 17 Jul 23:17

    nuff said

Post a comment

Options:

Size