Factr

written by Jan on October 9th, 2008 @ 10:43 PM

Zoals elk bedrijf schrijft CR Solutions ook facturen uit. Tot voor kort werd dit manueel gedaan (in Word, in ons geval), maar hoe meer facturen we moesten maken, hoe tijdrovender dit werd voor Jens. Zo tijdrovend zelf, dat hij ons vroeg, pleitte, smeekte, eiste om een facturatiepakket te maken op maat van CR Solutions.

Hoezo op maat van CR Solutions? Wij zijn veeleisende mensen, dus:

  • wij wilden een makkelijke API hebben om aan te spreken vanaf het Control Panel,
  • wij wilden onze eigen template kunnen gebruiken voor de factuur,
  • wij wilden een eenvoudige manier om wederkerende facturen aan te maken.

Simpele vereisten, zou je denken, maar je vind zo’n pakket niet zo makkelijk. Dus zijn we er maar zelf aan begonnen!

Uit contact met kennissen en klanten hierover blijkt dat wij niet de enige waren met die nood. Blijkbaar was hier dus een markt voor. Na een hoop aanpassingen aan het basis-systeem van CR Solutions zijn we nu bijna klaar om Factr uit te rollen voor het grote publiek.

Bijna, want we zijn er nog niet helemaal! Momenteel maken enkele bedrijven er reeds gebruik van, maar ieder bedrijf gebruikt zo’n software anders. Daarom zijn we op zoek naar enkele bedrijven die het beu zijn handmatig te factureren en heel graag Factr zouden willen gebruiken. Wij kijken om je klanten-bestand en een paar settings te importeren, en helpen je op weg met het systeem. Jij geeft ons feedback wat er beter kan, en helpt zo Factr groeien.

Zie je dit zitten? Stuur dan snel een mailtje naar ikwilfactr@crsolutions.be met je info, en wij kijken om je een zo goed mogelijke facturatie-ervaring te geven!Comments

  • Lypeillitly on 20 Sep 20:36

    My first post.
    http://DB89QLLciigudQ11MN.com

Post a comment

Options:

Size