Strawberry Jam

written by Jan on August 23rd, 2007 @ 12:35 PM

Eigenlijk een beetje laat dat ik hier nog over schrijf, maar beter laat dan nooit, schijnt. De laatste zondag van de Gentse feesten had Tom, een Werchter-kompaan, ons warm gemaakt voor een optreden van Strawberry Jam, de cover-band (een van de toppers in Belgie als we Tom mogen geloven) waar hij voor speelt.

Tom met hartje

Vol verwachtingen waren wij die zondag aanwezig voor het optreden. Het was schitterend weer en redelijk druk op de Gentse Feesten, perfect dus voor het optreden. Jammergenoeg was er wat geschuifd in het programma en kregen we eerst een VTM-Belspelletjes-Meneer die zong op onze boterham, maar eenmaal we die van het podium gejoeld hadden kregen we waarvoor we gekomen waren: Strawberry Jam.

En onze verwachtingen werden meer dan ingelost! De band is heel sterk in wat ze brengen (I’m a Believer, Ik Hou van U, iets van U2…). Sommige liedjes waren iets te hoog gegrepen voor de zangeres, en de stage-act kon ook iets sterker, maar over het algemeen valt aan de muziek niet te tippen. De Korenmarkt ging uit z’n dak. Toen ze moesten stoppen van de stage-manager, kwam er zo’n golf van encore-vragen dat hij niet anders kon dan hen 2 bis-nummers te laten doen.

Als ik de kans krijg ga ik deze groep zeker nog eens zien! Ambiance verzekerd

De bandComments

  • Ingrid on 24 Aug 11:04

    Strawberry Jam was inderdaad de max! Heerlijk meezingen en dansen ... jong en oud door elkaar... ! Een topper voor de Korenmarkt!

Comments are closed

Options:

Size