Gentse Feesten - Dag 1

written by Jan on July 16th, 2007 @ 12:44 PM

Zaterdag, 30 graden, felle zon en de 1e dag van de Gentse Feesten. Als semi-inwoner van Gent (Ik breng er meer bewuste tijd door dan in Merelbeke), kon ik niet anders dan van de partij zijn! We zijn eerst naar de stoet geweest. We hadden niet zo’n goede plaatsen maar konden wel Pierke horen. De stoet was gevarieerd, en het laatste afscheid van de Belleman was een mooi moment.

Later op de avond zijn we nogmaals ‘t stad ingetrokken, ditmaal om de sfeer op te snuiven met enkele vrienden, de eerste paar jenevers tot ons te nemen en ons vervolgens met wat bier en een fles wijn te begeven naar het Baudeloo park. We hebben nog een poging gedaan om wat mee te pikken van Raymond vh Groenewoud op St Jacobs, maar het was te druk, dus geen Raymond. Al bij al een geslaagde eerste avond!

De 1e jeneversComments are closed

Options:

Size