Groen!

written by Jan on June 15th, 2007 @ 10:36 AM

Niet de partij, maar mijn hosting.

Omdat ik me al een tijdje zorgen maak dat mijn blog weleens het einde van de wereld as we know it kan betekenen, heb ik reeds één mogelijke manier uitgesloten. Vanaf deze maand gaat mijn blog nooit meer zorgen voor de opwarming van de aarde, aangezien ik nu officieel op Groene Hosting zit. Dit betekent dat mijn blog “carbon neutral” is. Mijn bezoekers hoeven zich nu geen zorgen meer te maken dat ze de aarde opwarmen. Als dat geen goed nieuws is!

Groene Hosting

Groene Hosting is een initiatief van Openminds, mijn werkgever en de plaats waar deze blog gehost wordt. We doen aan CO2 Offsetting. Concreet betekent dit dat, aangezien we zelf wel CO2 moeten uitstoten (Servers hebben nu eenmaal stroom nodig), we deze op een andere plaats proberen te verhinderen. Dit gebeurt door geld te steken in windmolenparken of waterkrachtcentrales, voor dezelfde hoeveelheid CO2. En ik, als gehoste bij Openminds, draag daar dus mijn steentje in bij.

Meer informatie kan je vinden op de groene hosting FAQComments

  • Erik Bauffman on 15 Jun 13:08

    Misschien kom je dan boven bart te staan ;)

Comments are closed

Options:

Size