A little privacy, please..

written by Jan on March 26th, 2007 @ 06:04 PM

Ik voel me bekeken, en gevolgd. Na even googlen om de populariteit van een bepaalde pagina te weten, kwam ik terecht op een IRC log van een supportkanaal. Na een “defv irc” zoekterm in te kloppen vond ik nog meer IRC-logs van mijzelve op allerlei IRC kanalen (Motion, Ruby on Rails, …).

Dat ik iets op een blog plaats en hiermee vindbaar ben op het net vind ik leuk. Dit geeft me een kans om mezelf kenbaar te maken. Dat de logs van IRC kanalen publiek te vinden zijn vind ik niet zo leuk. Iedereen kan opzoeken waarmee ik problemen heb gehad, welke antwoorden ik geef, welke vragen ik stel. Mensen die geïnteresseerd zijn in mijn capaciteiten hebben maar een snelle zoektocht te doen om te vinden wat voor domme vragen ik soms stel over bepaalde onderwerpen.

Ik pas vanaf nu op wat ik op IRC zeg.. je weet nooit waar het opduikt!Comments

  • Erik Bauffman on 28 Mar 15:38

    Eerlijk, ge gaat gij nie oppassen wa ge zegt op IRC ;) Wie gaat er mij dan uitkakken?

Comments are closed

Options:

Size