waar IK het schijt van krijg

written by Jan on March 15th, 2007 @ 12:20 PM

In navolging van Bauffman’s post heb ik ook iets waar ik ‘t schijt van krijg, om het zo plastisch uit te drukken. Ik kan er echt niet tegen, en iedere keer ik het zie moet de persoon in mijn buurt het bekopen.

Het gaat mij over: Mensen op brommers met een geel plaatje, die dus maar 25 mogen, maar toch 60 rijden. Daar kan ik echt de muren van op kruipen, er is een reden dat ze maar 25 mogen rijden. Als ze te dom zijn om een rijbewijs te halen dan is 25 een veilige snelheid voor hen. Als ze niet genoeg geld hebben om een te halen moeten ze ook geen brommer kopen.

Verder stoor ik me ook aan het geluid van zo’n grasmachine (Het geluid dat zo’n ding maakt is 3x de snelheid dat het vooruit gaat), en aan mensen die geen helm dragen, of nog erger, hun helm half aandoen. Ik hoop echt dat al die mensen een zware boete krijgen!

Onverdraagzaam van mij hé ;-)



Comments

  • Bauffman on 15 Mar 14:06

    Gewoon die klootzakken hunne brommer afpakken en tot schroot laten herleiden. Géén compromissen, als ze der echt fel over gaan qua snelheid dan zien ze hun brommer niet meer terug. + ik zou ze ook een verbod geven voor een klasse B brommer voor 2 jaar ofzo, tegen dan zijn ze 18 en blijven die nozems vant straat ;)
  • BaffenDieHandelMan on 15 Mar 23:37

    Jens, je dommen oap, vortsack, stomme kluut @Jan: inderdaad
  • Doetje on 16 Mar 13:52

    Haha, en zoiets komt dan van iemand die zich zelf absoluut niet aan de verkeersregels houdt als hij rijdt ^^; Ik stel er mij zelf ook elke keer vragen bij als ik zo iemand zie voorbijvliegen, maar dat doe ik ook bij auto's die 70 rijden in de zone 30 bvb.

Comments are closed

Options:

Size