at skaajnet dot be

written by Jan on February 14th, 2007 @ 12:42 PM

Vlaams Minister Yves Leterme vraagt iedereen met een internetaansluiting en de clue om te mailen, hem ideeën tegen geweld door te mailen. Andere bloggers hebben hier al over geblogd (pro of contra), en nu ga ik dat ook doen. Niet om mijn bescheiden mening te geven op het initiatief, ver van. Het gaat mij om de manier waarop.

Leterme vroeg de mensen namelijk te mailen naar yves.leterme@skynet.be.. Ik zou er de muren van oplopen. Mensen hebben een eigen domein, of in de het geval van Leterme een hele resem domeinen, en toch staan ze erop het mailadres te gebruiken van hun provider. Zet dan een tegenzinloosgeweld@vlaamsparlement.be mailbox op! of een yves.leterme@vlaamsparlement.be, of yves.leterme@tegenzinloosgeweld.be. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar in hemelsnaam, toch niet yves.leterme@skynet.be

Mvg,

Een gefrustreerde Jan.Comments

  • Robin Wauters on 14 Feb 19:57

    Sponsored by Skynet?
  • Clo Willaerts on 14 Feb 21:07

    *evil grin*
  • Krisken on 24 Feb 09:02

    Bang voor een massa spam of dat de server de klachten niet gaan kunnen trekken?? :)

Comments are closed

Options:

Size