Tokio Hotel

written by Jan on November 6th, 2007 @ 02:39 PM

Het moet gezegd worden,

Tokio Hotel zuigt!

You call that a style?

en hun fanboys en fangirls zouden beter een hobby zoeken!

:-)Comments

 • Serge van Ginderachter on 06 Nov 15:20

  Volledig gelijk. AC/DC r0x0rz!

 • Christophe on 06 Nov 15:34

  Er is hier iemand naar comments opzoek? ;-)

 • Jan on 06 Nov 15:40

  Ja, ik ben eens benieuwd :-)

 • Wolf on 06 Nov 15:45

  Trafficwhore!

 • Dieter on 06 Nov 17:42

  Ooooohh, oooooooohhhh! wijzende vinger

 • Joren on 06 Nov 23:11

  Ik dacht er vanochtend nog aan toen ik ze op de radio hoorde, zulke mensen zouden ze moeten verbieden!

 • Erik Bauffman on 07 Nov 10:04

  In de middeleeuwen hadden die al langop de brandstapel gelegen ;)

 • Harm on 08 Nov 00:25

  voor kinderen moeten we altyd een oogje dichtknijpen, zeker als het op muziek maken aankomt. maar soms moeten we ook gewoon kunnen zeggen dat ze SLECHT zijn en dat ze zich beter toeleggen op iets dat zo weinig mogelijk te maken heeft met geluid produceren.

 • Pieter on 12 Nov 10:13

  So true Jan! So true..!

 • TH-fan!!! on 12 Nov 15:29

  TH is mijn leven!!!! maja iedereen andere smaak hé. btw TH is mijn hobby ik heb Billobsesie volgens iedereen die ik ken,er gaat geen dag voorbij of ik heb TH geluisterd en er met mijn vriendinnen over gepraad xD

 • Jan on 12 Nov 15:32

  Al eens gedacht aan professionele hulp?

 • Jzz on 16 Nov 19:34

  Ok,iedreen eigen smaak, maar da betekent nie daje ze moe gn afbreken eh! Ik heb al hun cd's & da is echt wijze muziek, anders dan bv. de Peppers ofzo das dan mn lievelingsgroep, ma je kent mss 2 liedjes en weet amper iets over ze!! TH(l)

 • joyce on 17 Nov 01:01

  tokio is the best hun cd is gewoon de max!!!!!!!je hebt gewoon geen smaak!!!!i love them

 • nthh on 20 Nov 20:16

  Gho, dan heb je iets met hun gemeen!

 • lara on 21 Nov 14:44

  helabatjes tokio hotel is gewoon heel goed ik vind bill heel sexy en ik vind tom zijn lach wel schatig ik kan er niet aan doen maar de antie fans kunnen voor mij de pot op dikke kussjes voor de twee mooiste boys terwereld bill en tom xxxxxxxxxxxx p.s ik laat je nie mi gaan bill en tom

 • alexandra on 21 Nov 14:53

  hoi joren erik harm en jan weten jullie eigelijk waar jullie het over hebben ik weet niet wat in jullie hooft rond spookt maar ik weet wel dat julie alle vier GEEN smaak hebben tokio hotel is supper en waarschijnlijk ook vele beter dan jullie steek dat goed in je hooft vast !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dikke kiss voor tom en bill

 • alexandra on 21 Nov 14:53

  hoi joren erik harm en jan weten jullie eigelijk waar jullie het over hebben ik weet niet wat in jullie hooft rond spookt maar ik weet wel dat julie alle vier GEEN smaak hebben tokio hotel is supper en waarschijnlijk ook vele beter dan jullie steek dat goed in je hooft vast !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dikke kiss voor tom en bill

 • Christy on 27 Nov 18:01

  Waarom vind je dat Tokio Hotel zuigt? Staat de muziek je niet aan of vind je dat ze er te 'appart' uit zien? Ik vind Tokio Hotel wel leuk.. Het lijkt wel of er altijd 2 groepen zijn; De Tokio Hotel haters en de fans.. Dat is bijvoorbeeld bij MCR toch ook niet zo?

 • serena on 02 Dec 17:19

  hoi als tokio hotel je niet aan staat luister er dan niet naar en maak daar geen spel van. ik ben namelijk een hele grote fan van tokio hotel en vooral voor tom oooh zo mooi. tokio hotel is de max xxxxxxxxxxxxxxxxxx

 • Annemie on 03 Dec 20:05

  Komaan, die zijn echt wél bon znné!. Die zijn zoo muug goe!:o En eumm, die manne zijn echt wel hot!

 • TOKIO_HOTEL_LOVER on 03 Dec 20:10

  OMG!! Blind Fsoo!! && DOM! HééL DOM Lozerig kind,, a ge nih wet wa te zegge houd dan gwn u bakkes eh k!!! sommige vinde da wel goed&sommige nih.. mr TOKIO HOTEL ROCK MY LIVE!! <3<3

 • TOKIO HOTEL ROCKT EEN PAK on 03 Dec 20:10

  Ej Gast die zijn dus echt wel mijn alles. die zijn zooo hot. Ik heb iets mej Tom maar Bill is ook Sexy,! I LOVE THEM!<3

  Khou echt van hun! Ik denk aan niets anders!

 • th verslaafde on 05 Dec 16:05

  TH is de beste band ooit, th haters mogen, moeten oprotte!!th haters :sucs, zuigt loosseerss!!zielig gwn...

 • emmeline on 13 Dec 09:46

  TOKIO HOTEL ZUIGT NIE!! fuck de haters!

 • bill_loverken on 13 Dec 15:22

  ik snap niey wrm da mense hen zo afbreke ja ze zien er ander uit dan ons maar wat kan jullie dat schelen sommige vinde da keischoon en ik ook dus en ge gaat ne keer goe luiste naar mij als ge ze nieyu moogt luister der dan niey aan en laat de fans met rust en oya bill is geen home want by the way hij heeft een VROUWELIJK liefje hmmm spijtig da ik het niey ben thx vo het lezen en denk eraan LAAT ZE MET RUST ALS JE ZE NIEY GRAAG HOORT

 • billloverke on 13 Dec 19:26

  zoek een leve en laat ons fan zijn !!!omdat jullie voor een andere groep zijn moeten jullie tokio hotel nog niet afbreken en vooooooral bill nie. ik geef mijn geld er wel aan uit ma ik gebruik t teminste goe in antie tokio hotel fans en fans is duidelijk een vershil.wij tokio hotel fans gebruike ons geld nuttig en jullie die daar tog zoveel komentaar op hebben zitten ofwel aan de drank ofwel aan de drugs.ik heb een mededeeling heb minder commentaar en gelijk ik al zij lijd een leve TH-4eva!!!!!!bill love youxxxx

 • Jan on 13 Dec 19:54

  Beste Tokio Hotel fans..

  Ik geef mijn geld noch uit aan drugs, noch aan den drank.. Ik spaar mijn geld. Niet mijn zakgeld, ik werk reeds, dus ik spaar een potje bijeen om alleen te gaan wonen.. Mijn leven, dat ik volgens jullie niet heb, uit te bouwen..

  Wat ik graag doe is mijn mening ventileren.. Over vanalles.. Zo ook op Tokio Hotel.. En of jullie dat nu leuk vinden of niet, ik doe dat niet..

  en ik heb ook een vrouwelijk liefje.. en toch zie ik er niet uit als een lelijk wijf.

 • Jan on 13 Dec 19:55

  O ja, en ik kan effectief correct Nederlands schrijven en spreken. Met punctuatie en al..

 • SiD3WiNDR on 16 Dec 15:07

  OMGS! LEAVE TOKIO HOTEL ALONE!!!

  :D

  Zuigt echt enorm, en dat haar man.... de fik erin! :D

 • Nendariel on 22 Dec 14:08

  hey, jongens toch kalm aan... Persoonlijk ben ik ook een fan van TH,en dat is echt niet voor hun looks! Ik hou gewoon van hun muziek. Uiteraard heb ik respect voor mensen met een andere mening, maar is het teveel gevraagd om dat ook te hebben voor ons? Weten jullie trouwens waarom deze groep zo immens populair is? Dat komt ook door de haters. Zonder jullie zou het in elk geval veel langer geduurd hebben voor ze bekend werden. Dus misschien moet ik jullie maar bedanken ^^

  Oh jah, en dan nog iets naar sommige fans... Zijn jullie niet beschaamd als je je berichten herleest?? Komaan zeg, typ Nederlands!! Zo verbeteren jullie het imago van de band echt niet hoor! Integendeel!!

  Dus bij deze is hopelijk bewezen dat er ook fans zijn die kunnen typen. Het merendeel is zelfs zo. En wij vinden het vreselijk dat er zo een vooroordelen bestaan over de TH-fans. Ziezo ik heb mijn gedacht gezegd...

 • Hannàa on 23 Dec 13:19

  Ik ben een fan van th Waarom? Ze maken goede muziek Of de 'haters' dat nu willen geloven of niet, kan mij niet schelen. Maar als je enkel Monsoon en Ready Set Go kent is het idd niet echt handig om een mening te hebben , DUS kijken ze dan maar naar het uiterlijk en voila opeens haten ze th terwijl ze niet eens weten waarover ze het hebben.

  • Sommige fans zijn overdreven, dat is meer dan waar (maar zo zijn er toch altijd, bij elke groep, bij elke artiest of maakt niet uit. je hebt altijd mensen die overdreven fan zijn en er hun leven van maken en blabla. alleen zijn die altijd van th die zo belachelijk gemaakt worden ^
  • Maar sommige haters ook zijn ook o.v.e.r.d.r.e.v.e.n. ! Als ze th niet mooi vinden, waarom houden ze er zich dan mee bezig om filmpjes te maken, clans te maken, zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat ze slecht zijn .. dan zou ik zo zeggen ; Houd u met wat anders bezig !!
  • Andere mensen zijn dan tegen omdat 'iedereen' tegen is. Dat vind ik pas zielig ! Een band beoordelen volgens wat andere mensen of vrienden denken. Ik ben uit mijn vriendenkring de enige die fan is, soms lachen ze daar wel eens mee voor de lol (zou begod niet weten waarom) maar daar trek ik mij niets van aan ! Wij, de fans, durven teminste zeggen en tonen dat we fan zijn (ok dit klinkt dom maar toch komt het daarop neer xP)

  EN WAT HOOR JE VAN DE HATERS ?

  • BILL IS EEN VROUW,WIJF,JANET .. (dat is dus echt afgezaagd. Hij ziet er idd anders uit maar schaamt er hem niet voor ! Hij is apart. En daarbij wat maakt het uit hoe de zanger of andere bandleden eruit zien? De muziek is het belangrijkste, van de rest trek ik mij geen zak aan);
  • ZE MAKEN SLECHTE MUZIEK (ipv tegen te zijn terwijl je maar twee liedjes kent zou je beter tegen al je principes eens wat meerdere liedjes beluisteren, hun muziek is echt niet lelijk ! De meeste mensen die dat zeggen weten aan geen kanten waarover ze bezig zijn);
  • DET ZIJN DUITSERS (ja endan, al zijn het chinezen en ze hebben goede muziek, de nationaliteit maakt ookal niet uit voor mij);
  • HUN ENGELS TREKT OP NIETS (wat wil je, het zijn duitse jongens van ocharme 18 jaar die hun middelbaar niet eens hebben afgemaakt! Ik weet niet precies wanneer ze met hun school gestopt zijn, maar ik vind het wel iestje verstaanbaar dat ze niet perfect engels kunnen. Dat zou ik namelijk ook niet kunnen. Misschien wel een beetje meer maarja, ze hebben altijd de luxe om een tolk te gebruiken dus dan doen ze dat ook. Ze verstaan engels perfect maar kunnen het niet altijd op de juiste manier uitleggen. So what;
  • BINNEN EEN JAAR IS DAT OVERGEWAAID WANT DAT IS EEN HYPE (Hoe zou het in godsnaam komen dat het een hype is?! Ik ken ze al meer dan een jaar en vanaf juli zijn ze bekend geworden, door hun liedje Monsoon. Voor de echte fans is dit geen hype, meer zelf ze ergeren er zich aan dat Th zoveel (meestel negatieve) kritiek krijgen, en dat komt door de wannaB fans die enkel 'fan' zijn omwille van Tom en Bill ; ZE ZIJN MET VIER HALLO EN DE MUZIEK TELT NIET DE BANDLEDEN ! Dat vergeten deze hysterische meisjes precies.
  • DAT ZIJN NU EENS ECHTE HOMO'S (Ze zijn anders dat is alles. Je kan mij nu niet zeggen dat je geen fan zou kunnen zijn omwille van de geaardheid van een artiest. Dat is dikke zever ! Ik denk niet dat Mika zo 100 % hetero is, en zo zijn er nog veel meer! Dat stopt de mensen toch niet om fan te zijn wat is dat nu. De 'haters' zoeken gewoon iets om te vitten op Th, dat is het zielige alles);
  • DE FANS ZIJN ALLEEN MAAR MEISJES VAN 12-15 JAAR (Ja en dan ?! Heeft dat. Precies of dit is de enige band die voor het grootste deel meisjes als fans heeft. Dat gebeurt zoveel ! Echt geen uitzondering. En als ze dan nog eens emo zijn, ja so what dat maakt nu toch niet uit hoe ze zijn, het zijn fans en daarmee uit);
  • ZE ZIJN VEEL TE COMMERCIEEL (Dankzij hun overvele aandacht zijn ze idd wel commercieler geworden, maar daar heeft hun muziek niet onder geleden en dat zal volgens mij ook nooit zo zijn. Hun muziek blijft hun muziek, daar zal de hype niets aan veranderen.);
  • BLABLA (ik ken er nog veel meer onterechte, geloof mij !)

  Voila , ik heb nog niet eens alles gezegd maarja dat is dan ook onmogelijk. Sorry voor als er fouten inzitten ofzo ^^

  Aan de fans ; niets van de anderen aantrekken, doe gewoon je ding. Wij vinden th goed en daar zal niemand iets aan veranderen ! Zolang je een gezonde fan bent en de muziek de belangrijkste reden is waarom je fan bent, is alles dik in orde !

  Aan de haters ; allemaal meer dan in orde dat jullie th niet goed vinden, een mens heeft zijn eigen mening. Maar daarom moet je die van iemand anders niet belachelijk maken of afbreken ! Jullie zeggen dat de fans zielig zijn (zo zijn er spijtig genoeg wel ja, maar niet iedereen!) maar jullie zijn dubbel zo zielig als jullie je mee bezig houd om th en de fans belachelijk te maken. Wij respecteren jullie mening, Jullie zouden dat van ons ook moeten doen.

  Aan de andere mensen ; je moet niet per se 'voor' of 'tegen' zijn ! Sommige liedjes kan je goed vinden en andere niet. Je kan ze helemaal slecht vinden maar de fans respecteren. Daarvoor heb ik dan ook respect. Helaas bestaan zo'n mensen niet in grote hoeveelheid maarja .. Dikke pech ^

  DANKU OM TE LEZEN !

 • Aaricia on 24 Dec 15:27

  i think dat i love Tom and im 11 years en i come from belguim and i speek nederlands en frans .i love you Tom en bill groetjes aaricia

 • th_lover on 25 Dec 09:43

  euhh.. jullie hoeven niet zo te praten over th k denk dat ge jaloers zijt omdat ze zo populair zijn en daar kunnen die haters niet tegen,tom en bill zijn duss veeel mooier dan jullie en ze hebben goeie muziek nog niet eens zangers/zangeres hebben niet zo veel succes als hun dus een beetje respect jah we doen ook niet zo als jullie fan zijn van een zanger ofzo of een band (doe dat dan ook niet bij ons) en hou die zever voor u zelf dnk u tom (l) l.y

 • TH-LOVER on 25 Dec 16:39

  Mannekés .. Zegt dan inneens da ge gwn pokke jaloers zy eh seg ! Das tg nii zoewe moeilek eh .. Omg ..As ge th nii goeé vind waarom ziite dr dan tijd in te steken eh ? Zegt me da is ! Gelle zy allemal potters !! Th is gwn de beste di dr ooit zn bestaan !!! En Th-Haters .steekt elln tijd dr nii in ! Ge vind ze tog nii goeé ? Haha ! Tom & Bill das gwn voor eeuwig !

 • billtjelover on 30 Dec 18:52

  stop me zagen tokio hotel rulzzz tokio hotel haters zijn: jaloers om hun succes niet 100% normaal MENSEN ZONDER LEVEN LAAT ONS FAN ZIJN EN LAAT TOKIO HOTEL MET GERUST ZOEK EEN LEVEN EN HAAL DIE FRIETEN UIT JE OREN LUISTER NAAR TOKIO HOTEL EN LEER ECHTE MUZIEK KENNEN DOE JE OGEN OPEN EN ZIE DAT BILL EN TOM GEEN VERWIJFDE ZIJN EN ZIE IN DAT ZE : LEKKER ,GEIL,STOER,ZIJN EN MENSEN ZIJN DIE HUN EIGEN KLEDING ENZOVERDER HEBBEN DAT HEBBEN JULLIE NIET JULLIE DRAGEN DINGEN DIE IN DE MODE ZIJN EN JE VOELT JE ER NIET GOED IN MAAR HET ENIGE WAT JULLIE DENKEN IS: ALS WE DE MODE VOLGEN ZIJN WE COOL NIET DUS!!!!!!!!!!!!

 • billtjelover on 30 Dec 18:52

  stop me zagen tokio hotel rulzzz tokio hotel haters zijn: jaloers om hun succes niet 100% normaal MENSEN ZONDER LEVEN LAAT ONS FAN ZIJN EN LAAT TOKIO HOTEL MET GERUST ZOEK EEN LEVEN EN HAAL DIE FRIETEN UIT JE OREN LUISTER NAAR TOKIO HOTEL EN LEER ECHTE MUZIEK KENNEN DOE JE OGEN OPEN EN ZIE DAT BILL EN TOM GEEN VERWIJFDE ZIJN EN ZIE IN DAT ZE : LEKKER ,GEIL,STOER,ZIJN EN MENSEN ZIJN DIE HUN EIGEN KLEDING ENZOVERDER HEBBEN DAT HEBBEN JULLIE NIET JULLIE DRAGEN DINGEN DIE IN DE MODE ZIJN EN JE VOELT JE ER NIET GOED IN MAAR HET ENIGE WAT JULLIE DENKEN IS: ALS WE DE MODE VOLGEN ZIJN WE COOL NIET DUS!!!!!!!!!!!!

 • billtjelover on 30 Dec 18:52

  stop me zagen tokio hotel rulzzz tokio hotel haters zijn: jaloers om hun succes niet 100% normaal MENSEN ZONDER LEVEN LAAT ONS FAN ZIJN EN LAAT TOKIO HOTEL MET GERUST ZOEK EEN LEVEN EN HAAL DIE FRIETEN UIT JE OREN LUISTER NAAR TOKIO HOTEL EN LEER ECHTE MUZIEK KENNEN DOE JE OGEN OPEN EN ZIE DAT BILL EN TOM GEEN VERWIJFDE ZIJN EN ZIE IN DAT ZE : LEKKER ,GEIL,STOER,ZIJN EN MENSEN ZIJN DIE HUN EIGEN KLEDING ENZOVERDER HEBBEN DAT HEBBEN JULLIE NIET JULLIE DRAGEN DINGEN DIE IN DE MODE ZIJN EN JE VOELT JE ER NIET GOED IN MAAR HET ENIGE WAT JULLIE DENKEN IS: ALS WE DE MODE VOLGEN ZIJN WE COOL NIET DUS!!!!!!!!!!!!

 • billtjelover on 30 Dec 18:52

  stop me zagen tokio hotel rulzzz tokio hotel haters zijn: jaloers om hun succes niet 100% normaal MENSEN ZONDER LEVEN LAAT ONS FAN ZIJN EN LAAT TOKIO HOTEL MET GERUST ZOEK EEN LEVEN EN HAAL DIE FRIETEN UIT JE OREN LUISTER NAAR TOKIO HOTEL EN LEER ECHTE MUZIEK KENNEN DOE JE OGEN OPEN EN ZIE DAT BILL EN TOM GEEN VERWIJFDE ZIJN EN ZIE IN DAT ZE : LEKKER ,GEIL,STOER,ZIJN EN MENSEN ZIJN DIE HUN EIGEN KLEDING ENZOVERDER HEBBEN DAT HEBBEN JULLIE NIET JULLIE DRAGEN DINGEN DIE IN DE MODE ZIJN EN JE VOELT JE ER NIET GOED IN MAAR HET ENIGE WAT JULLIE DENKEN IS: ALS WE DE MODE VOLGEN ZIJN WE COOL NIET DUS!!!!!!!!!!!!

 • El_Harm on 31 Dec 11:42

  Dit begint gewoon degoutant te worden...:p

 • thfan on 31 Dec 14:36

  irri kids!!! TH is gwn de max!!!! als jullie een smaak zouden hebben zouden jullie dat weten!

  TH fan 4evah

 • THpro on 03 Jan 20:49

  don't judge a thing till u know what's inside it

  ik zou zo zegge, iedereen zijn eigen smaak! heb is respect voor elkaar! en stop is me die groep zo uit te kakke, als ge die groep ni goe vind, luister er dan ni naar en zoek er dan ook geen contact mee! ik haat r&b, maar ik ga daarvoor geen haatsite oprichte ze, ik hou mij me iets nuttigers bezig laat de fans toch gwn gerust, laat ze doen en voor de fans: niet op zoiets reageren en maak u daar vooral ni boos in, want dat is exact wat die mensen willen.

 • sabien kaulitz on 05 Jan 13:05

  Ahhh

  Wat moet je, th is echt veel leuker dan al die andere kutbantjes. als je ze niet leuk vind niet mij probleem maar je kan ook gewoon je bek er over houden. Maar je bend zeker zoon slet die fan van beoncey is of zo.

  DIT IS VOOR ALLE FANS VAN TOKIO HOTEL

 • sabien kaulitz on 05 Jan 13:11

  WAT MOETEN JULLIE!!

  JE MOET JE BEK HOUDEN. JIJ VIND DAT WE EEN LEVEN MOETEN ZOEKEN TH IS MIJN LEVEN. GOED HET IS MAAR EEN BAND. IK HOU NIET VAN R&B JIJ WEL. WEET JE WAT AL DIE R&B MENSEN ZIJN OVER HET PAARD GETILDE KWALLEN TH IS GEWOON HUN ZELF.

  (vIEZE SL;ET_tRUT DAT JE DER BEND

  vOOR ALLE TOKIO HOTEL FANS

 • an on 11 Jan 20:55

  tokio hotel is kei goe als ge die slecht vind zijde gewoon jaloers

 • fleurke love tokio hotel on 12 Jan 22:50

  weet je wa ge zij stik jaloers en kvin et jammer da je nie in je graf ligt want ge sinkt na de jaloezie van hun(tokio hotel) sukses geen 100% ma 200% ben ik er van zeker stom wijf ik en mijn mening gezegd die antifan mogen vliegen(na de cel)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mijn hobby is tokio hotel want m'n kamer hangt er vol van, trouwens kheb nog andere hobby's ook wi dus denk ni zo over tokio hotel(da mag wel, van mij nie)en houd voorlopig uw mening voor uzelf begrepen!!!!! anders stap ik na de politie

  P.S.= i love bill(meeste) en dan tom... i love tokio hotel als je daar iets op tegen ebt : pech dan!!

  groetjes van fleurke love tokio hotel (niet aan de antifans wel aan de lovers!!:))

 • dafie on 16 Jan 07:58

  i heat tokio hotel!!!!!!!!!!!!!

 • moi on 16 Jan 14:38

  omg wete wa die eeb tenmisnte stijl ik denk als ik u zou zien da ik weet waarom da ge jaloers zijt

  komaan jullie haters kunne gewoon nie tege hun succes

  kunne zij der aan doen da ze zo lékker zijn

  tokio hotel rulezzzz

 • T_H sucxxx on 17 Jan 18:08

  ALLLES KOMT ER GEWOON OP NEER DA DIE GASTE ZUIGE !!!! het zijn gewoon eikels zien gelle da nie =s

 • T_H sucxxx on 17 Jan 18:08

  ALLLES KOMT ER GEWOON OP NEER DA DIE GASTE ZUIGE !!!! het zijn gewoon eikels zien gelle da nie =s

 • rachel on 17 Jan 20:04

  eyy as ge tokio hotel stom vind dan zijde een loser dus as ge ze toch niks vind waarom zeurt ge er dan nog over zwijg gewoon

  TOKIO HOTEL ROCKT xx ikke

  die vind da th zuigt die is goed op z'n kop gevallen :p

 • H_annie on 17 Jan 20:06

  oke ja sorry ehh maar ik moet Hannàa echt wel gelijk geven ehh,, kweet dat er veel tegen tokio hotel zijn maar ,, tom en bill kunnen er niks aan doen tot ze van hun stijl houden ehh als gij er anders uit wilt zien dan andere dan gaat ge mss ook als meisje worden bekijken weet ge wat een zever tot dat is ,, jullie moete je eens in de plaats vn hun voorstellen ge zou het ook niet fijn vinden als men zo een dingen over u zei ehh ofwel ?? kweet ik ben nu ook eenmaal een hele grote fan van tokio hotel jha en dat is dan mijn probleem ehh iedereen mag zelf kiezen vn wii die fan is ! en mensen dii negatieve dingen zeggen over tokio hotel zijn gewoon jaloers dat is een feit!! Tokio hotel word heel anders bekeken bv op foto's zijn ze nu eenmaal anders dan ze echt zijn maarjha dat heeft iedereen denk ik duzz!! ze zijn echt veel anders,, ze zijn stoer alles maarjha niet iedereen ziet dat in ejj!! vroeger was ik ook niet echt fan en de eerste keer toen ik een poster vn ze zag dacht ah een meisje en 3 jongens (of 2 meisjes en 2 jongens) maar toen ik tegoei keek was ik er heel zeker van tware 4 heel mooie jongens ,, en ik heb spijt tot ik dat zei tot da meisjes waren maarjah kheb dii roddel niet rondgebracht maar 1 iemand heeft dat gehoord duzz zo erg is da nu ook niet ehh X

  gwn ff mededeling==> Bill & Tom=> HOT!! en hun muziek is echt wel goed en monsoon en ready set go !! zijn goede nummers maar dat zijn niet de enigste goede nummers!!

 • rachel on 17 Jan 20:11

  thanx H_annie je bent geweldig

 • rachel on 19 Jan 16:23

  srr maar dat was een vriendin die dat schreef :$

 • illa on 11 Feb 21:58

  hij zuigt zelf !!!!

 • anke on 13 Feb 15:47

  zoek u zelf u hobby man! hou u nie bezig met dit op het internet te zetten! ik hoop da ge weet dat ge met 500 tegen 9000000000000000(en msschn nog meer)staat!

  tokio hotel RULEZ!!!!!!!!!!! tokio hotel is THE BEST!!!!!!

 • stefph on 16 Feb 18:10

  omg !! zeker niet gelijk jullie zijn zo'n dommerikken !!! tokio hotel is echt heel goeddd !! nog is zon opmerking en je krijgt een vuist van mij op u dak e !!!!!

  loezers

 • bad-angel on 23 Feb 17:18

  iedereen heeft zijn commentaar dat is toch niet zo erg ?! de eene vind ze goed en de andere nie , ik ben misschien wel 18 jaar maar ik vind ze ook goed ik vind bill en tom knap . moest iedereen de zelfde zijn dan zou het toch wel saai zijn ! of Nie misschien ( als je Nie zegt dat zit je hersens in je tenen !! )

 • grazy thfreak on 26 Feb 17:25

  puh OMG alle mense die zegge da th zuigt zuige gwn zelf

  ik respecteer iedereen zen keuze ma drm moete die andere zoiet ni zegge

  tokio hotel fans weete wel beter

  xx th freak

 • grazy thfreak on 26 Feb 17:33

  aha T_H sucxxx

  ge zuigt zelf

  alle th haters zoeken beter ne andere wereld

  VOORBEELD: de MONGOOLE WERELD

  klootzakke !!!

  tom, bill HOTTIES alle th fans love en gelle zijn gwn de max xxxx

  de andere zoude beter hun oge ope trekke inplaats van zo dibiel te doen

 • Femkje on 02 Mar 19:29

  Faaaaack Tokio motel is zoooooooo slecht. Al die stomme wijven die wegkwijlen van een paar travestieten op een podium. Belachelijk. Je mag je eigen stijl hebben en een groep goe vinden. Maar Tokio motel is er eeeeecht over da is geen muziek meer. I hate them. waar gaat de wereld naar toe!!!

 • arnold on 03 Mar 21:06

  ik vind tokio hotel kij dom.maar alleen tom is kij cool.edi gaat zaggen over die lulle.

  om te zeggen. wie tokio hotel jeuk vinden zijn dikke lulle,behalve mijn lief dan

 • arnold on 03 Mar 21:08

  ik vind tokio hotel kij dom.maar alleen tom is kij cool.edi gaat zaggen over die lulle.

  om te zeggen. wie tokio hotel leuk vinden zijn dikke lulle,behalve mijn lief dan

 • armand on 05 Mar 16:05

  ik ben een hele grote fan en ik wil jullie live zien ik, hou van tokio-hotel

 • ARNO on 05 Mar 20:35

  tokio hotel is kij cool.DAT ZIJN DE BESTE.IK VIND TOM KIJ COOL. X TOM X BILL XTOKIO HOTEL

 • DRE on 12 Mar 14:15

  koop u ALLEMAAL een leven, of kijk onder de tafel als je eentje vindt

 • Tokio Hotel Fan on 13 Mar 20:10

  Tokio Hotel Is Gewoon De Beste!! Ik Heb f*cking sgijt aan die stomme TOKIO HOTEL HATERS!! of niiet Fanss?? tokio hotel the bestte th is mijn lvennn gwn 4 ever(L) BILL KAULITZ 4EVER.. PROBLEMEN MEE?? OP LOSSEN DAAAN!! MAAR JAAHHH NOG MAALSS IK HEB SCHIJT[[AAN DE HATERS DUS OOK]]!! BYEEE

 • quentin on 21 Mar 18:08

  tokio is de max

 • Dtjuh on 22 Mar 14:00

  Tokio hotel 4ever and ever <3!!! Gustav!!!

 • emmeline muylle on 25 Mar 07:50

  tokio hotel is echt goed en die haters ga maar aftrappen.

 • rachel on 29 Mar 17:10

  als je tokio hotel toch slecht vind verspil u tijd dan nie om hier te schrijven da ge die slecht vind

  tokio hotel is de best!!!

 • Oriana on 30 Mar 16:13

  SPIJTTT !!!!!

  TOKIO HOTEL IS FUCKING GOED en jullie zitte nog uu tijd te verspille om nog wa te shcrijven over hun. zielig zijt ge (( en al de haters die hun tijd verspillen aan zoiets ook ;) )) Niemand heeeft gezegt dat ge er moet voor zijn ; oke iedereen zijn eigen mening ma moet ge dan zo doen fwaa ?

  en BILL is ook GééN meisje voor de mense die da zegge die heeft gwn zn eige style.

  hou der gwn mee op eh als ge er nie voor zijt

  VIES OP ZIJT GIJ !!!!!!!!!!

  TOKIO HOTEL<3333333333333333333

 • een bill lover on 30 Mar 22:12

  hey al die gaste die tokio hotel haaten zijn allemaal loezers en ze zijn gewoon jaloers en ik zou over de hele wereldbol wille zege da bill geen meisje is want ik heb er zelf 50 posters van dus dimme he over th ....

 • een bill kaulitz loverke on 30 Mar 22:40

  hey gaste als ge tokio hotel haat dan moet ge u nie bezig houde me unner zwart te make ze en IK DURF HET OVER DE HELE WERELDBOL ZEGGE DA bill geen meisje is !!!!!!!!!!!! LLLOOOOZZZEEERRRSSSS WANT IK HEB ER ZELF50 POSTERS VAN dus dimmen he oke ( BILL ICH LIEBE DICH )

 • Jill on 12 Apr 11:43

  Uhm, ik ben al 2 jaar fan, byna. Ik ken ze al, van toen ze nog niet in België bekend waren en ik moet toegeven, toen was het vele beter, nu ze hier in België bekend zijn,is dé hype iets té fel. THfans zijn bijna geen echte fans, ze zijn fan van Bill of Tom & vergeten Gustav & Georg. weetje, ik ben fan voor hun muziek, &ja, ik vind dat dat goed klinkt ja. ik ga niet zeggen dat de jongens er slecht uitzien, want dat is ook niet zo.

  alleen de fans maken er zo'n rammenats van, door de schreeuwende fans & opvallende fans, word TH gewoon zo hard gehaat,

  voila, myn mening..

  btw, "fans", doe er niet zo overdreven over, het zijn gewoon vier jongens die muziek maken. meer niet =)

 • billfe on 17 Apr 18:23

  nog iets vo de th-haters Vr alle TH-HATERS! Listen up ;

  Ik trek het me niet aan dat ... mensen mij emo noemen mensen mij raar bezien omdat ik anders ben mensen mij achterna roepen da th nie goed is mensen mij beledigen omdat ik naar tokio hotel luister

  Ik ben wie ik ben, en ik ga niet veranderen voor bepaalde personen omdat ik niet ben hoe zei willen dat ik moet zijn !!! Ik blijf mezelf, ik zal ook nooit veranderen

  Ik ben Tokio hotel fan... en daar ben ik fier op, ze mogen er over zeggen wat ze willen, maar ik weet wat waar is en niet, ik weet de waarheid, dus laat ze maar zagen, waarom nog meer tijd verspillen aan de mensen die hun haten, verander is niet omdat zei tokio hotel slecht vinden, blijf wie je bent, wees er fier op dat je een fan bent, en laat ze maar zagen en schelden, jij bent tenslotte de enigste die weet... wie je bent... wat je bent... hoe je bent... en daar hebben de anderen niks over te zeggen, iedereen is hoe hem is, en respecteer elkaar dan ook, en laat ze zijn hoe ze willen zijn,

  1. WIJ VINDEN HUN MUZIEK LEUK. 2. ik VIND DE JONGENS LEUK. 3. Jullie niet? ik vind het best, het kan me eerlijk gezegt ook niet schelen. 4. Bill lijkt op een meisje? Wat jij wilt, mr trek je ogen open! 5. Wou je verder nog iets zeggen? wij gaan de muziek die jullie leuk vinden ook niet verrot schelden.. wat schiet je ermee op? Ga lol maken ipv andere mensen hun lol te verpesten. Bovendien mij heb je er echt niet mee.
 • ISAEAU on 19 Apr 10:59

  HOI

  IK BEN EEN SUPPER GROTE TH_FAN ALS JE NETLOG HEBT GA DAN NAAR THBILLTOM_FREAK

  XXX

 • rachel on 20 Apr 18:25

  eyy luister eens th haters jullie hebben dikke pech want th rockt jullie th haters ZUIGEN ALLEMAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  tokio hotel the best

 • jordy on 07 May 12:38

  EEY.

  OUD ULDER BAKKES IS OVER TH. DIE KUNNEN TEMINSTE ZINGEN

  ONOZELAARS

  TOKIO HOTEL ROCKT!X

 • room483-Tokio-Hotel on 12 May 08:59

  Ey maker als er een iemand zegt da Tokio Hotel zuigt houd da dan vo uzelf en maakt er dan geen site over okè!!!!!!!!!!

 • room483-Tokio-Hotel on 12 May 08:59

  Ey maker als er een iemand zegt da Tokio Hotel zuigt houd da dan vo uzelf en maakt er dan geen site over okè!!!!!!!!!!

 • jana on 12 May 14:48

  hey wie nie van tokio hotel houdt zijn janetten

 • yasmine on 18 May 09:40

  hey ik heb een vraag is tokio hotel nog in ? ik denk van wel! tokio hotel is echt de max!

 • tokio hotel lover duiveltje on 10 Jun 13:52

  ey junder goon under bakkes moetn oedn we over TOKIO HOTEL of ge krijgt een mot op u vette bakkes e de da goe verstaan oere poepers vint ik zien vies wij tokio hotel is kij cool!!!!!!!!!!!!!!!kiss bill tom georg gustav dit is vo junder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss.

 • tokio hotel lover duiveltje on 10 Jun 13:52

  ey junder goon under bakkes moetn oedn we over TOKIO HOTEL of ge krijgt een mot op u vette bakkes e de da goe verstaan oere poepers vint ik zien vies wij tokio hotel is kij cool!!!!!!!!!!!!!!!kiss bill tom georg gustav dit is vo junder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss.

 • BillenTomloverke on 22 Jun 10:17

  Ni zevere over Tokio Hotel !!! Fucking tokio hotel haters!!!!!!!!!!!!! Tokio Hotel is cool he meiden? De THhaters kunne de POT op, of de BOOM in ! :)

  Bill is HOT en Tom ook !! ;)

  big kiss voor BILL en TOM !!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 • BillenTomloverke on 22 Jun 10:17

  Ni zevere over Tokio Hotel !!! Fucking tokio hotel haters!!!!!!!!!!!!! Tokio Hotel is cool he meiden? De THhaters kunne de POT op, of de BOOM in ! :)

  Bill is HOT en Tom ook !! ;)

  big kiss voor BILL en TOM !!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 • ik on 02 Jul 00:14

  Tokio Hotel RuleZzz en as je dr een probleem me ebt pfft

 • Jo. on 11 Jul 13:42

  Tjah, het is erg dat mensen er een hobby van maken om fans van th af te breken... Ieder zijn ding toch? Als jullie liever naar nathalia luisteren is dat jullie ding! Wij luisteren naar th en het fabeltje dat alleen 12-15jarige meisjes naar th zouden luisteren is bij deze ook weer eens achterhaald... Ik ben 18j en luister naar de muziek van th... De jongens zien er inderdaad een beetje apart uit, maar ze durven het maar! Zou jij het lef hebben je apart te kleden, ah neen, want je hebt schrik dat andere mensen u nimeer zouden "aanvaarden". Ach er is allemaal zoveel commotie rond en waarom? Ben je fan dan ben je fan, ben je het niet, laat de mensen die fan zijn dan gewoon met rust en luister naar de muziek die jij wil... Ik denk niet dat dat zo moeilijk te doen is hé? tenzij jullie niets beters te doen hebben...

 • Tokio Hotel Lover on 26 Jul 00:45

  oei oei zoeken we een beetje aandacht?

  ik zeg toch ook ni da gij zuigt? ik zeg toch ook niet dat uw muziek zuigt?

  laat ons gewoon merust, als er muziek van hen op is, zet af, als je sites van hen ziet, klik gewoon weg!!

  marja

  en tja g zegt da ze zuigen duz g luisterd toch nr hen? hoe kunde het anders weten

  en voor de rest hier!! get a life en laat het leven van Th fans gerust!!! in plaats van het te verpeste me uwe kop en uitspraken

  btw you suck more!!

  TH für immer (l)

 • th&bill loverke on 03 Aug 18:34

  ik ben een tokio hotel fan en ik vind het heeeel raar als th-haters hun tijd insteken in dingen van tokio hotel (bv:doen alsof je bill bent en naakfoto'vraagen(egt gebeurt)

 • th&bill loverke on 03 Aug 18:34

  ik ben een tokio hotel fan en ik vind het heeeel raar als th-haters hun tijd insteken in dingen van tokio hotel (bv:doen alsof je bill bent en naakfoto'vraagen(egt gebeurt)

 • th&bill loverke on 03 Aug 18:41

  hallo mijn beste vriendin is ook geen th fan maar zij bemoeit zich daar ook nie mee
  en da vind ik dus fout van die th-haters

 • steffie on 06 Aug 18:56

  hej alles cvkes ier e

 • tom th love you 4 ever on 06 Aug 18:58

  wie vind tom ook een lekker ding bill is da oook ma tom meer ajja amai tooooooooooommmmmmm

 • snezjana on 09 Aug 21:57

  i love tokio hotel bill

 • snezjana on 09 Aug 21:57

  i love tokio hotel bill

 • Juliiett on 20 Aug 20:19

  Iedreen heeft zijn smaak voor muziiek .. Ziitten de Th-Fans jou groep ook zo af te breken en zo ? Neej iik dacht het niiet .. Dus hou je domme commentaar voor jezelf !

  xJuliie

 • shanty on 24 Aug 17:45

  ik vind th kij tof en bill is een goeie zanger.

 • shanty on 24 Aug 17:47

  ik vind th kij tof en bill is een goeie zanger.

 • shanty on 24 Aug 17:47

  ik vind th kij tof en bill is een goeie zanger.

 • shanty on 24 Aug 17:48

  ik vind th kij tof en bill is een goeie zanger.

 • shanty on 24 Aug 17:54

  ik ben een grote fan van th. en iedereen heeft zijn ijgen smaak.en milc inc sukt. shanty

 • sanne on 27 Aug 12:55

  zeg beste th haters ik haat jullie

 • bill lover!!! on 10 Sep 16:07

  omgch!!! doe almaal is ni zo voos over tokiohotel!!! zebbe junder nx aangedaan!!! laat ons de fan megrust en tokio hotel zeker!!! wrm doe gunder almaal toch zo moejlek over tokio hotel?? wtf wij thfans zitte ok ni te kake over ulder groepjj!!! ow ja gulder et gwn gn groepjj!!! gunder zijt te dom om fan van nen groep te zijn!!! en alle jonges die th hate enzo is mda de boys van th kei mega veel aand8 krijge van wij meisjjs!!! als ge jaloers ze zeg da dan inees!!! ma hou junder vuil bakes over tokio hotel!!! zo lang wij junder megrust late moete junder da ok doen!!! da maakt het spel glijk!!! en uwe sitte is zo laf en uwe site naam trekt op gn knijt!!!

  TOKIO HOTEL FANS UND TOKIO HOTEL ICH LIEBE IHN FÜR IMMER!!!!!!!!!!!!

 • Joyce on 07 Oct 19:27

  Boeienddd ..

  Het moet gezegt worde TOKIO HOTEL ROCKS ;]

  Verdoe u tijd nie a'an tokio hotel dinge O.'o Ge zyt precies nen fann.. Alle'ja Vr my .. ge verdoe't u tijd aan Toki'o Hotel Ip'v. u eige lievelings band fze'u ..

  Leer de'r mee le've da Tokio Hotel u own'd

  Nja Waarheid kwet'st voor 'sommigen eh ;]

 • Joyce on 07 Oct 19:27

  Boeienddd ..

  Het moet gezegt worde TOKIO HOTEL ROCKS ;]

  Verdoe u tijd nie a'an tokio hotel dinge O.'o Ge zyt precies nen fann.. Alle'ja Vr my .. ge verdoe't u tijd aan Toki'o Hotel Ip'v. u eige lievelings band fze'u ..

  Leer de'r mee le've da Tokio Hotel u own'd

  Nja Waarheid kwet'st voor 'sommigen eh ;]

 • tom loverke on 01 Nov 19:21

  eej ga ge keer u dikke muil houwe!!!! th is mega goe en tom is een geil ding!!!ter is maar ene gay groep e en da zijn de jonas brothers en als ge zegt da wij een hobby moete zoeke zoekt gij u der dan keer een e want this echt wel zielig ze!!dikke kakker

 • tom loverke on 01 Nov 19:25

  eej ga ge keer u dikke muil houwe!!!! th is mega goe en tom is een geil ding!!!ter is maar ene gay groep e en da zijn de jonas brothers en als ge zegt da wij een hobby moete zoeke zoekt gij u der dan keer een e want this echt wel zielig ze!!dikke kakker!!verdoe u tijd nie!!en ge moet er gvd mee lere leve e mss is u lief wel fan e en zijde shaloes e ist da doe keer efkes normaal!!kakker!!love th for ever!!!!f*ck you!!!

 • tom loverke on 01 Nov 19:26

  love tom! love tom! love tom!

 • tom loverke on 01 Nov 19:26

  love tom! love tom! love tom!

 • tom loverke on 01 Nov 19:26

  love tom! love tom! love tom!

 • tom loverke on 01 Nov 19:26

  love tom! love tom! love tom!

 • joyce on 13 Jan 18:21

  he bill hij zijt zoo mooi love you bill ik kan niet zonder jou jij en jegroepje zijn oof !!! bill hij zijt zoo lief zelfs men harte dief xxx joyce xxx

 • joyce on 13 Jan 18:35

  bill hij zijt cexi love you bill ik kan net zonder jou wie dat u hat zijn cukels ik ka heen nagt zonder jou hij zijt de beste die ik ken en de knapste love you xxx joyce xxx

 • tH-FanEetjéé on 06 Jul 12:12

  Wete haterz , Golé ze zieleg wette da Egt zielig Zoekt is een gewoon levé !! Egt ; tokio hotel zuigt nii; Gollé zuigt !

  Meendet naa Tss egt

  ik persoonlek: BEN EEN GROTE FAN !! en ik ben er trots op !

Post a comment

Options:

Size