De Bedenkers

written by Jan on October 21st, 2007 @ 09:29 PM

VRT pakte enkele weken geleden uit met een nieuw programma. Ze kwamen met een soort Idool voor “uitvinders”. De Bedenkers dus. Ik vond het toen een schitterend idee, en de eerste 6 afleveringen waren een echte hit. Ze kwamen met veel interessante uitvindingen, een goede jury, en al bij al een goede show.

Vandaag echter, de eerste echte Halve Finale, vond ik helemaal niet goed. Eerst en vooral valt vooral op dat de kandidaten helemaal niet, of toch heel slecht begeleid zijn in het uitwerken van hun ideeën. Een duidelijk voorbeeld hiervan is het meisje met de “Oorstopjes-juwelen”. Initieel had zij een origineel idee, maar toen ze het uitwerkte verloor ze al de kracht van haar bedenking.

De show zelf gaat trouwens ook helemaal niet over de uitvindingen/bedenkingen. één persoon bracht een liedje over zijn uitvinding. Een andere persoon moest een hindernissenparcours afleggen. De bedenkers van de Place To Pee kwamen met een sketch waar iemand zijn plas niet kon bedwingen.

Uitvindingen en Bedenkingen vind ik de max! Ik wou vroeger ook uitvinder worden! Maar toch niet op deze manier, me dunkt.Comments

  • Tijs on 21 Oct 22:52

    Inderdaad, een teleurstelling. Maar volgende week is er terug Top Gear.

  • Jimmy Cappaert on 30 Oct 11:33

    Wat ik welk erg goed vind, maar dat is trouwens van in het begin al zo geweest, is de geweldige muziekkeuze. Ik hoor The Killers, Digitalism, Justice, ... Kortom, alles wat 'in' is tegenwoordig.

Comments are closed

Options:

Size