Mortierbrigade

written by Jan on October 11th, 2007 @ 01:48 PM

Beste Mortierbrigade,

Ik ben er zeker van dat PVDV iets heel spannends van plan is, misschien zelfs wereldschokkends! Ik heb de reclame gezien op TV, en ik was even geïntrigeerd en geboeid.. Wat zou hij van plan zijn..

Maar door de vele spam via verschillende contactformulieren, heb ik plots veel minder zin om er achter te komen. Ik krijg al genoeg spam in mijn mailbox (die mijn Junk filter eruit haalt), op televisie (die ik negeer), op allerlei sites, ik heb niet nog extra crap nodig via mijn mailbox.

Daarom heb ik ook besloten om op 15 oktober in te tunen op Deckers en Ornelis op Q-Music, ik vraag me af wat die van plan zijn!

mvg,
Jan De Poorter
Used-To-Be-A-FanComments

 • Erik Bauffman on 11 Oct 14:02

  /hugs jan

 • Pieter on 11 Oct 14:20

  Jan, Tis hier compleet hetzelfde...

  zot komen!

 • Ghosty on 11 Oct 19:54

  Tis erg, als ze nu al iedereen zijn blog moeten beginnen bespammen daarmee ... (maar ik zal wellicht toch luisteren, wat moet een mens anders in de file en nee ben niet echt fan van die 2 apen van Q-music )

Comments are closed

Options:

Size