Status van Jan.

written by Jan on January 25th, 2007 @ 08:12 PM

Dames en Heren, het is erbarmelijk!

Wat dan? Wat is er zo erg? Waar maak ik me zo druk over? Wel:

De voorbije dagen heb ik op enkele blogs gelezen i.v.m je naam op Google, de plaats ervan, enzovoort.. Veel mensen willen eerste zijn als je hun naam intikt. Ik ben hier zelf nooit echt zo’n fanatiekeling over geweest, wie me wil vinden op google vind me wel, tot ik deze namiddag even mijn eigen naam intikte op google. Wat vind je dan? Wel, probeer het maar eens uit, ik ben beschaamd

  • Op de eerste plaats: Jan Leyers. Niets tegen de artiest op zich, maar als hij de jannen moet vertegenwoordigen..
  • De tweede plaats dan: Jan De Wilde. Tiens, die ken ik niet, even verder klikken.. Een Frontpage frames pagina over die mens. Frontpage!
  • Misschien bied de 3e plaats hoop: Jan Marijnissen. Even door klikken.. Een Nederlandse politieker. Ik ben belg en chauvinist op dat vlak, de top van Google behoort aan de Belgen toe!
  • en dan gaat het van kwaad naar erger: een ziekenhuis, een Vlaams belanger, een kinderzanger die nu nog eens probeert..

Het zit me niet mee, als fiere Jan wordt mijn naam tekort gedaan op Google. Daarom ga ik vanaf vandaag voor de promotie van mijzelf als Jan op de zoekengines. Ik wil van het Zanger/Politieker/Ziekenhuis imago af. De 1e Jan moet ITer zijn! De 1e Jan moet iemand zijn met kennis van het web. De 1e Jan moet nuttige, snelle, en leuke informatie aanbieden op zijn site. Kortom, de 1e Jan moet IK zijn!!

Daarom vraag ik aan u, mijn (kleinschalig, ik sta nog niet op 1 in google) leespubliek, mij te helpen. Ik weet dat een groot deel van jullie SEO-kenners zijn, Google-Manipuleerders, enzovoort, geef mij tips, zeg me wat te doen, want ik ga voor die 1e plaats en niets houd me nog tegen!Comments

  • Christophe on 26 Jan 16:27

    Ik heb je alvast een beetje steun willen geven ;-)

Comments are closed

Options:

Size