Postpakket

written by Jan on April 19th, 2006 @ 01:28 PM

Cinema-ticketsDeze morgen extra vroeg uit te veren want ik verwachtte een aangetekende zending. Ik ging ervan uit dat postbodes vroeg komen, zodat wij normale mensen onze post op een normaal uur ontvangen. Niets was minder waar, terwijl ik op mijn gemak de krant zat te lezen tikten de minuten en uren voorbij, tot ik uiteindelijk de hele krant had uitgelezen en net aan een humo wou beginnen. Plots ging dan de bel. Eindelijk! Aangezien het niet mijn gewoonte is de deur te openen als er aangebeld wordt bij ons thuis had ik het even moeilijk met het slot, maar dat is dan uiteindelijk toch gelukt en ik stond oog in oog met onze niet-meer-zo-nuchtere postbode. Snel afgetekend en snel mn pakket geopend. Bij deze ben ik dus 2 cinema-tickets en wat Priorweb promomateriaal rijker. Ik weet nog niet naar welke film ik ga gaan, maar ik heb wel al een idee met wie ;). Tnx a lot Jimmy!!! Status: Prior-happyComments

 • Geert on 19 Apr 13:32

  Pakt mij maar mee ipv Ellen! En wil pics van het promomateriaal :)

 • Yanni on 09 Jul 13:17

  Nice!

 • Charilaos on 09 Jul 16:35

  interesting

 • Ahmed on 09 Jul 18:23

  interesting

 • Andonios on 10 Jul 02:26

  Nice!

 • Miltiades on 10 Jul 02:27

  Nice!

 • Stelios on 10 Jul 10:25

  Nice

 • Ivan on 10 Jul 13:44

  Cool!

 • Socrates on 10 Jul 18:17

  Cool.

 • Odysseus on 11 Jul 00:41

  Nice...

Post a comment

Options:

Size